Informatii de transport

Prelucrare

Timpul de procesare al produselor depinde de timpul controlului calitatii, impachetarii si de asemenea stocarea contingenta a fiecarui produs individual.

Ce este timpul de procesare? Timpul de procesare al produsului este timpul in care primim comanda pana la expedierea acesteia catre tine. Dupa primirea comenzii, conducem controale de calitate riguroase pentru a ne asigura de calitatea produsului inaintea livrarii, pentru satisfactia ta. Asta poate implica verificari detaliate: de exemplu calitatea materialului, fermoare, cusaturi, broderii, interioare, aliniamente, etc. Timpul total de procesare depinde de complexitatea, design-ul, si marimea produsului sau articolului specific. Comenzile mai mari in mod natural dureaza mai mult. In mod normal dureaza intre 24 de ore dintr-o zi lucratoare pentru a procesa comanda ta. Desi, tine cont ca timpul de procesare poate fii influentat de cantitatea stocului, perioada din an, sarbatori nationale, etc. Daca comanda ta contine produse foarte populare ce au probleme cu disponibilitatea in stoc, atunci comanda poate dura intre 3-5 zile lucratoare pentru procesare si expediere. Ne cerem scuze in avans pentru orice inconvenienta cauzata de aceste intarzieri si a multumim pentru intelegere si rabdare.

*Daca doresti sa anulezi un articol comandat inapoi in comanda ta, pur si simplu trimite-ne cererea ta prin trimiterea unui ticket, iar noi te vom contacta in 24 de ore.

Livrare

O livrare dureaza intre 3-10 zile lucratoare sa ajunga, va rugam sa consultati tabelul de mai jos pentru timpuri de livrare in destinatii internationale.

Pentru informatii detaliate despre livrare standard si livrare expres, alege tara destinatara sau regiunea din meniul derulant de mai jos:

MEtoda de livrare costuri timpul de livrare

* Timpul de livrare este estimativ si incepe din data expedierii, nu din data plasarii comenzii, si poate dura mau mult decat data estimata datorita unei adrese invalide, proceduri de import, sau alte cauze.
*Pentru Transport Express: Posibile tarife si alte posibile costuri sunt suportate de catre client

DESPRE TAXE

Toate expedierile din depozitele noastre au taxele de livrare neplatite. In consecinta, orice taxe de import sunt taxate odata ce coletul ajunge in tara destinatara. Daca exista, aceste taxe trebuie platite de catre client. Clientii isi asuma intreaga responsabilitate pentru costurile de retur, taxele vamale si taxele de manevrare in cazul in care acestia refuza sa accepta un colet datorita taxelor de import. Te rugam ia aminte, conform regulatiilor vamale, ZAFUL nu poate declara produse achizitonate drept cadouri sau sa scrie o suma mai mica decat pretul actual al produsului.