ZAFUL Story - Know ZAFUL & Join ZAFUL

Sa devii liderul online in moda rapida, branduri si posibilitatea de a incuraja visurile tuturor.

Aceasta este povestea noastră, aflați mai multe despre ZAFUL de aici.ZAFUL este magazinul online unic pentru cele mai îndrăznețe, interesante și pline de îmbrăcăminte de astăzi. Colecțiile noastre accesibile se referă la redefinirea tendințelor, excelență în design și calitate excepțională pentru a satisface nevoile fiecărui aspirant fashionista.

1. DESIGN-UL NOSTRU
UN VIITOR DURABIL

Totul vine cu o metoda. Din cautarile despre trendurile de moda pana la design-ul hainelor, cream produsele noastre ca o creatie a emotiilor tale, stilul tau de viata, mai degraba decat o simpla haina pe care o porti.

Vezi mai mult
img1_bg_1

2. FABRICAREA
MAI DEPARTE DE CONCEPT

De la crearea modelelor pana la cerneala folosita, tintim spre o generare ecologica de fabricare. Imbratisam cu caldura gandurile si sentimentele tuturor persoanelor.

Vezi mai mult
img1_bg_1

3. LOGISTICA SI TRANSPORT
ADU IUBIREA LA TINE

Pana acum, poti primii produse ZAFUL in peste 260 de tari diferite. De asemenea, mai multe linii de operare individuale se deschid pentru a scurta timpul de asteptare si livrarea unui serviciu mai bine garantat. Suntem alaturi de tine.

Vezi mai mult
img1_bg_1

4. SERVICII CLIENTI
EXPERIENTA PERSONALIZATA

Esti ingrijorat legat de ceva? Serviciile noastre pentru clienti sunt aici 24/7 pentru a te ajuta. Poti gasii cu usurinta reprezentantii nostrii prin Facebook, Live Chat, Twitter, Instagram, email sau telefon.

Vezi mai mult
img1_bg_1
Numele companiei: Lomeway E-Commerce (Luxembourg) Limited Adresa: 29 Boulevard Prince Henri 1724 Luxemburg (Notă: Pentru a returna un pachet, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți pentru o adresă de returnare. Vă rugăm să nu utilizați această adresă direct, deoarece nu este pentru serviciul de returnare.)